DOTAREA

Plecand de la premiza ca desi competenta este importanta, in stomatologia de azi este nevoie de sustinerea tehnologiei pentru diagnosticarea, tratarea si restaurarea functionala  si estetica.

Aparatele performante ajuta la obtinerea de rezultate performante.

Dotarea din cabinetele noastre este aleasa si achizitionata dupa criterii de performanta si fiabilitate si nu dupa criterii de marketing. Astfel, pornind de la scaunele dentare complet echipate si pana la aparatele implicate in procedurile terapeutice, precum fiziodispensere, aspiratoare chirurgicale, dispozitivele folosite pentru sterilizarea instrumentelor si cele utilizate pentru sterilizarea ambientala, apartin celor mai renumite marci din Germania (Kavo, EMS, MyMed), Italia(De Giorgi, Askir), Austria (W&H)

B112B33de giorgiaspirator-new-askir-30Airflows2360dental-implant-surgeryimplantsimulation

Articole recente

In implantologia de succes, marimea conteaza !

Unul dintre obiectivele principale pe care le urmarim in stabilirea variantei de tratament implantologic este rezistenta rezultatului in timp. In functie de asta alegem tipul lucrarii (mobila sau fixa), tipul de implant si marimea implantului pe care il inseram in os. In linii Continuă lectura

  1. Care este diferenta intre un implant scump si unul mai ieftin ? 9 răspunsuri
  2. Îngrijirea punţilor protetice pe implanturi dentare 7 răspunsuri