CONCEPTUL

Misiunea noastra este sa dam cel mai bun serviciu posibil, la cel mai bun pret posibil, in conditii de siguranta si cu rezultate performante.

Intr-o piata a serviciilor dentare in care toate cabinetele fac „servicii stomatologice complete”, ne-am propus sa ne specializam si sa ne inzestram cu cele mai noi cunostinte si tehnologii pentru o implantologie de top.
Ce inseamna asta in opinia noastra ? Implantologia de top s-ar traduce prin trei cuvinte: Siguranta, Competenta si Experienta.
Nimic din ceea ce se intampla in actul medical nu ar trebui sa puna in pericol integritatea pacientului, riscurile de contaminari incrucisate, de surprize intraoperatorii determinate de aparate neperformante sau lipsa de solutii alternative in cazurile atipice, nu-si au locul intr-o interventie chirugicala, fie ea si doar o inserare de implanturi dentare.

Cum medicina este o stiinta vie care evolueaza continuu, nivelul competentei poate fi perfectionat in permanenta. Nu esti niciodata suficient de pregatit dar poti incerca in permanenta sa te mentii la curent cu evolutiile din domeniul tau. Noi asta incercam sa facem si de cele mai multe ori ne reuseste.

Experienta este un ingredient necesar chiar daca esti competent in domeniul chirurgiei implantare. Cu mai mult de 2000 de implanturi inserate de-a lungul timpului, este greu sa ne mai surprinda o situatie clinica inedita. Interventiile de chirurgie implantara urmeaza protocoale clare si eficiente precum GrantPlant.

Acest protocol concentreaza experienta a sute de medici din intreaga lume care au stabilit un protocol ce asigura cele mai bune conditii de siguranta si previdibilitate ale tratamentului prin implant dentar.

Oricine isi doreste aceasta siguranta cand este vorba de sanatatea proprie.