Au cumparat un implant dentar si s-au ales cu …

Foarte multe solicitari din partea pacientilor privitoare la tratamentul implanto-protetic suna cam asa: ” – Cat costa un implant dentar la dumneavoastra?” ; si nu suntem siguri ca acesti oameni inteleg ce cumpara.

Pe buna dreptate, in Romania zilelor noastre, preturile sunt o componenta importanta a deciziei de cumparare. Oamenii cumpara mai mult la promotie, sau produsul mai ieftin, datorita faptului ca nu au venituri indestulatoare, mai ales pentru servicii si produse mai scumpe, cum sunt si tratamentele folosind implanturile dentare.

Inainte de toate, as vrea sa va spun ca, implantul dentar este un mijloc cu ajutorul caruia, se obtin „dinti in gura” si nu reprezinta rezultatul final al achizitiei. Mai clar, nu e corect sa spuneti, am implant dentar, sau mi-am pus implant dentar, ci mi-am pus dinti pe implant dentar.

Daca intelegeti asta, cu siguranta veti intelege ca implantul dentar costa peste tot la fel, daca vreti sa-l cumparati si sa-l pastrati „in mana”. Ceea ce costa diferit insa, este prestatia medicala, pregatirea echipei, ambientul si mijloacele (aparatele) prin care se realizeaza tratamentul chirurgical de inserare al implantului. Dumneavoastra, in realitate, cumparati interventia chirurgicala de inserare a unui implant si nu implantul dentar in sine. Iar aceasta costa diferit in functie de siguranta rezultatului.

Imi vine in minte o metafora auzita la un curs de implantologie din Italia, acum cativa ani. Aceasta suna cam asa: „- Cand vrei sa-ti tragi apa in casa, ultimul lucru la care te gandesti e cat costa robinetul. Desi apa iese prin acesta, ca sa poata curge apa prin el este nevoie de mai mult decat un simplu robinet. Este nevoie de un sistem de tevi, montate in siguranta, de catre un instalator priceput. Pentru ca daca se sparge o teava, robinetul este complet inutil.”

Pacientii informati sunt cei care au cele mai mari beneficii de pe urma banilor pe care i-au cheltuit. Ei aleg tratamentul pe care si-l permit si doresc un rezultat – dinti in gura – de durata si de calitate. Nu cumpara un „robinet” ci isi „trag apa in casa”.

 

P.S. Noi nu suntem cei mai scumpi din piata serviciilor de implantologie dentara din Romania sau din Bucuresti, dar am elaborat un pret corect, bazat pe pregatirea si priceprea doctorilor nostri, pe baza materiala de exceptie si pe echipa de suport profesionista. Scopul nostru nu este sa vindem implanturi dentare, ci sa tratam un aparat masticatoriu deteriorat de lipsa unora sau a tuturor dintilor. Pacientii nostri au inteles asta, de aceea ne aleg. Sa te programezi e usor: 021 211 13 02

One thought on “Au cumparat un implant dentar si s-au ales cu …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s