Care este diferenta intre un implant scump si unul mai ieftin ?

Implantologia dentara ca si ramura a stomatologiei nu mai este deja o solutie „de ultima ora”,  insa unele tehnici sau morfologii implantare pot fi foarte recente si chiar revolutionare. Se aduc in permanenta imbunatatiri liniilor implantare in scopul micsorarii timpilor de vindecare, traumaticitatii scazute sau versatilitatii variantelor protetice, dar foarte rar se aduc modificari de fond unor concepte care au avut succes aproape jumatate de secol.

Pentru a putea diferentia sistemele implantare si a putea alege implantul cel mai adaptabil unei anumite situatii, medicul trebuie sa ia in consideratie niste criterii morfo-functionale ale implanturilor si sa le raporteze la nevoile pacientului. Plecand de la premisa ca nu exista implantul perfect, ci perfectibil, fiecare sistem de implanturi are anumite atribute. Cele construite de case producatoare consacrate si proveniente din tari cu traditie in bio-mecanica intrunesc mai multe atribute intr-un singur implant, celelalte insa, mai putine. Daca functiile pe care le are un implant mai ieftin sunt suficiente pentru nevoile cazului tau, de ce sa alegi un implant dentar mai scump? ( De exmplu: poti face taximetrie si cu o masina mai putin scumpa, insa nu poti transporta valori cu o masina care sa nu indeplineasca anumite criterii de siguranta )

In Clinica de Implantologie MyDentalOffice pretul manoperei, pentru implanturile scumpe sau pentru cele mai putin scumpe, este acelasi. Ca urmare, recomandarile privind folosirea unui anumit implant reprezinta doar o alegere obiectiva, raportata la cazul dumneavoastra.

9 thoughts on “Care este diferenta intre un implant scump si unul mai ieftin ?

  1. va felicit pentru transparenta dar consider ca in romania omul este mai mult stresat de pret decat de calitate.din pacate este problema stringenta a banilor si o problema de mentalitate.sper sa ma convingeti atunci cand voi ajunge la dumneavoastra .succes !

  2. Pingback: In implantologia de succes, marimea conteaza ! | Clinica de Implantologie MyDentalOffice

  3. implanturile sunt pentru cei bogati,doar ei mai merita o sansa ,restul duca-se.credeti ca eu nu doresc sa-mi pun un implant scump si bun?dar cu un castig de 1000ron pe luna nu o sa reusesc nici peste 100 ani,probabil nici nu merit

  4. da e un progres pentru nu a mai sta cu placa in gura care e foarte incomoda,eu nu m-am dus cind a trebuit la stomatolog( tot din cauza banilor),iar acum am muncit o jumatate de an in Italia sa-mi pun 6 implanturi.Acum am si eu curaj sa pot vorbi sa rid sa maninc fara sa mai fiu stresata.Ideea e ca cei care nu au bani nu au posibilitatea sa-si faca implanturi,trebuie facut un pret accesibil pentru toata lumea nevoiasa,ca pentru cei cu bani nu ne facem probleme se descurca ei.Sunt multumita m-am sacrificat dar a meritat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s